ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ

ΕΙΔΙΚΟ

«Η δυνατότητα να ορίζετε μόνοι σας πώς ζείτε τη ζωή σας και επίσης να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για εσάς δεν σημαίνει ότι θα κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, σημαίνει ότι είστε αυτοί που θα αποφασίσετε τι γίνεται και πώς γίνεται και ξέρετε ποιος το κάνει.»

'- Άτομο που ζει με SMA

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗN SMA ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ;

Ήρθε η ώρα να μάθετε πώς οι τελευταίες αλλαγές στη διαχείριση της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας (SMA) θα μπορούσαν ενδεχομένως να σας ωφελήσουν.
Ζητήστε από τον γιατρό σας να σας παραπέμψει σε έναν ειδικό της SMA.

Ίσως σας φανεί χρήσιμο να το συζητήσετε με τον γιατρό σας όταν ζητάτε μια παραπομπή.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ SMA.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ

για να βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε την πιο ενημερωμένη φροντίδα

Στην Biogen, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε όσους πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία και τις ομάδες φροντίδας τους. Η ελπίδα μας για το Μαζί στην SMA είναι ότι παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό και πόρους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σας με SMA.

Το Μαζί στην SMA δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει αυτή την κοινότητα και με στόχο να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τα μέλη της ομάδας. Εδώ θα βρείτε κλινικές πληροφορίες και στρατηγικές φροντίδας που χρησιμοποιούν ορισμένοι άνθρωποι για να βοηθηθούν στη διαχείριση της νόσου.

Η Biogen υποστηρίζει την έρευνα και ανάπτυξη για τα σπάνια νοσήματα και τη διερεύνηση πιθανών επιλογών θεραπείας. Ακόμα και τότε, θα εξακολουθούμε να είμαστε μαζί στην SMA.