ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ SMA

Σας προτρέπουμε να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον κόσμο των εκδηλώσεων της SMA. Σε όλο τον κόσμο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που συζητούν τις τελευταίες εξελίξεις και τη φροντίδα στην SMA, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες στην κλινική πρακτική σας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ BIOGEN ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ SMA ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Εμείς στη Biogen είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραζόμαστε σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της SMA μεσω των σημαντικών συνεδρίων, επειδή μέσω της συνεχιζόμενης έρευνας, η Biogen είναι αφοσιωμένη στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με SMA και των οικογενειών τους.

H Biogen θα συμμετάσχει σε διάφορα συνέδρια. Μάθετε περισσότερα για τις πιο πρόσφατες και επερχόμενες εκδηλώσεις εδώ.

ICNMD 2021 28 Μαΐου – 1 Ιουνίου

Το Διεθνές Συνέδριο για τις Νευρομυϊκές Νόσους ICNMD διοργανώνεται εκ μέρους της Ομάδας Εφαρμοσμένων Ερευνών Νευρομυϊκών Διαταραχών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Νευρολογίας.

Ο στόχος των συνεδρίων ICNMD είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες μια ενημερωμένη άποψη για τις νευρομυϊκές διαταραχές και να αυξήσουν τις ευκαιρίες δικτύωσης για τη βελτίωση της διεθνούς εμπειρίας και των συνεργασιών τους. Η επιστημονική επιτροπή και η επιτροπή του προγράμματος προσκαλούνται από όλες τις ηπείρους σε όλο τον κόσμο για να δώσουν τη δυνατότητα σε αυτό το ευρύ φάσμα.

EAN 2021 19 – 22 Ιουνίου

Το 2021, το 7ο Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Νευρολογίας θα γίνει εικονικά. Αυτό το ετήσιο συνέδριο προσελκύει περισσότερους από 6.000 αντιπροσώπους κάθε χρόνο με στόχο την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων των ερευνών και την ανταλλαγή πληροφοριών για τις τρέχουσες βέλτιστες πρακτικές.

Η αποστολή της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Νευρολογίας είναι η προώθηση της νευρολογικής αριστείας στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας στην καλύτερη φροντίδα ασθενών και καλύτερα αποτελέσματα.

WMS 2021 20 – 24 Σεπτεμβρίου

Το διοικητικό συμβούλιο της Παγκόσμιας Εταιρείας Μυών ανακοίνωσε ότι το συνέδριο το 2021 θα γίνει εικονικά. Αυτό γίνεται για να διευκολυνθεί ο σχεδιασμός της συνάντησης, ώστε να μπορούν να παρευρεθούν τα μέλη, οι χορηγοί και οι συμμετέχοντες του WMS.

Η Παγκόσμια Εταιρεία Μυών στοχεύει στην παροχή ενός πολυεπιστημονικού φόρουμ για την προώθηση και τη διάδοση γνώσεων στον νευρομυϊκό τομέα προς όφελος των ασθενών και την ενθάρρυνση της ανάπτυξης προγραμμάτων για επαγγελματίες που εργάζονται στον νευρομυϊκό τομέα.

Ρίξτε μια ματιά στα συμπόσια, τις δημοσιεύσεις και τις αφίσες που χορηγούνται από τη Biogen σχετικά με την SMA από προηγούμενα συνέδρια στη διεύθυνση

Στην Biogen, δεσμευόμαστε να υποστηρίζουμε όσους πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία και τις ομάδες φροντίδας τους. Η ελπίδα μας για το Μαζί στην SMA είναι ότι παρέχοντας εκπαιδευτικό υλικό και πόρους, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σας με SMA.

Το Μαζί στην SMA δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει αυτή την κοινότητα και με στόχο να γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τα μέλη της ομάδας. Εδώ θα βρείτε κλινικές πληροφορίες και στρατηγικές φροντίδας που χρησιμοποιούν ορισμένοι άνθρωποι για να βοηθηθούν στη διαχείριση της νόσου.

Η Biogen υποστηρίζει την έρευνα και ανάπτυξη για τα σπάνια νοσήματα και τη διερεύνηση πιθανών επιλογών θεραπείας. Ακόμα και τότε, θα εξακολουθούμε να είμαστε μαζί στην SMA.